Kommunikation

Deltag og giv din mening til kende

En god risikostyringsplan bør involvere så mange som muligt i forhold til at afklare alle spørgsmål om, hvordan vi bedst prioriterer vores indsatser og opgaver.

Når uheldet er ude skal vi have en klar plan for hvad vi gør, men det er mindst ligeså vigtigt, at vi i god tid forebygger og sikrer os imod de mest alvorlige skader.

Det kan koste mange penge at realisere de projekter, der beskytter os imod oversvømmelser. Derfor handler planen om, hvordan vi prioriterer vores indsatser, så vi får mest valuta for pengene. Planen handler også om hvem der har ansvaret for hvad, og om at synliggøre det fælles ansvar vi alle har for at løse opgaven.

Vi ved, at der er rigtig mange, der interesserer sig for, hvad der skal ske. Og vi vil derfor gerne i dialog med alle interesserede borgere, nabokommuner, region, staten, vandselskaber, foreningerne, råd og komitéer, havn, risikovirksomheder, pumpe- og digelag, grønne organisationer osv.

Randers Kommune har i planens høringsperiode kontaktet interessenter med henblik på dialog og har afholdt tre offentlige møder.

Tidsplan for politisk behandling, offentlig høring og kommunikation

Der er udarbejdet en oversigt over væsentlige tidspunkter i planens tilblivelse. Download tidsplan.pdf

 

 

Fortegnelse over ansvarlige myndigheder

En række myndigheder og samarbejdspartnere involveres i realiseringen af Risikostyringsplan 2015-2021.

fortegnelse_over_ansvarlige_myndigheder.pdf